Trail Adventure Slovakia,

UPPTÄCK SLOVAKIENS STORSLAGNA NATURRESERVAT

Några timmars besök i nationalparken "Slovak paradise" kommer att fylla på din inre kraft till sitt max. Smala klyftor i bergen, olika djur och växter, rika landformationer -  allt med en sensationell estetisk naturupplevelse. Bergstopparna är inte extremt höga här men löpningen i området upplevs som ett storslaget äventyr. Att korsa  ravinerna är som en hinderbana full av trä och metallstegar, häng-broar och kedjor. Det är en mycket spännande och beroendeframkallande upplevelse!

MEDFÖLJANDE LEDARE

Huvudledare: Katarina Lovrantova
Ledare: Tomas Szabo
Ledare: Lars Kolmodin
Dokumentation/fotograf: Andreas Löfstrand

VEM KAN FÖLJA MED

Alla är välkomna att följa med men det är till en fördel om du har en viss löparvana till grund och kan springa en mil utan några problem. Det kommer att bli långa och aktivt krävande dagar så det är bra att du är förberedd på det som väntar.

BOENDE

Vi kommer lägret att bo på olika platser och förflytta oss till nya utgångspunkter för att få ut så mycket som möjligt av den storslagna naturen som Slovakien har att erbjuda. 

PRIS

Summa: 3950:- 
Flygtillägg: 2640:-
Enkelrumstillägg: 680:-

FÖLJANDE INGÅR

4 nätter i hotell / stuga
Frukostbuffé
Grillmiddag (dag 1)
Guidning i 3st nationalparker
Yoga
Löpcoaching
Transfer till flygplatsen
* Observera att det inte ingår en flygbiljett i priset men vi hjälper dig gärna med att hitta det billigaste alternativet.


RESEBESKRIVNING


DAG 1.

Transferdag till det Slovakiska Paradiset med gemensam kvällsjogg och barbeque.

Transfer till ”Slovakiska Paradiset - National Park”
Kväll: avslappnande yoga för att återfå energi och styrka

DAG 2.

En dag i det Slovakiska paradiset

Morgon: Trail run (10-15 km) full av raviner, små broar, bergsbestigningar, trä- och metallstegar.
Några timmars besök i nationalparken kommer att fylla på din inre kraft. Smala klyftor i bergen, olika djur och växter, rika landformationer -  alltihopa en sensationell estetisk naturupplevelse. Bergstopparna är inte extremt höga men löpning i området känns som ett äventyr. Att korsa  ravinerna är som en hinderbana full av trä- eller metallstegar, broar och kedjor. Det är en mycket spännande och beroendeframkallande upplevelse!

På eftermiddagen kommer du att ha möjlighet att besöka en av de mest kända isgrottorna i världen som också är Slovakiens största isgrotta. Isfyllningen har en volym på 110,132 m3 och förekommer i form av is i marken, vattenfall, is i stalagmiter och kolumner.
 

DAG 3.

"Bli hjälte för en dag."

Upptäck Låga Tatras skönhet. Denna dag har vi förberett vår favoritbana i Låga Tatras. Denna väg på Låga Tatras åsar heter: "Hjältens väg " och det har en historisk betydelse från tidsperioden av det Slovakiska Nationella Uppvaknandet.  Denna led är 45 km lång och har 2200m höjdmeter. Om du har aldrig sprungit en så lång sträcka förr, har vi förberett en lika vacker, fast kortare version på 25km

DAG 4.

En social upplevelsedag i Banska Bystrica

Morgon Trail Run i nationalparken Velka Fatra
Besök av Katarinas och Ondrejs hemstad Banska Bystrica- en av de vackraste städerna i Slovakien
Eftermiddag: valfritt besök av Bojnicky slott
Kväll: Fest/sittning på slovakiskt vis


DAG 5.

Hemresa

Transfern går under förmiddagen med en gemensam buss iväg till flygplatsen.


KARTA / HÄR UTGÅR VI IFRÅN VARJE DAG UNDER LÄGRET.

 

BILDER FRÅN TIDIGARE ÅR MED TRAIL ADVENTURE SLOVAKIA

2015

2016


Observera! - Att detta läger endast är ett Tillval för dig som väljer att åka med på Trail Camp High Tatras. (Detta är en förlängning av upplevelsen)